Naar de inhoud springen

Home verbeterd

Cover zomernummer 2016Laatste nummer De Beurs

Het nieuwste nummer van CODEX Historiae heeft als thema De Beurs, een thema dat zowel politieke als economische aspecten en handel omvat. Dit zijn thema’s die altijd actueel zijn, maar die de laatste maanden meer onder de aandacht gebracht werden in het nieuws en op social media. Dit nummer staat vol historische én actuele artikelen die het thema vanuit verschillende invalshoeken belichten. Meer over het nummer en het thema vind je op de themapagina.

Meer Codex Historiae nieuws →

abonnee worden CODEX Historiae

oud en nieuw blog ZadokIn 2015 verliep de jaarwisseling anders dan anders, vond onze blogger Zadok. Hij vraagt zicht af wat daar de reden van is. Heeft het te maken met de onrust in de wereld? Leven we in ‘een overspannen geraakte wereld die er de fut niet meer voor had helemaal los te gaan met de komst van 2016’? Lees er meer over in zijn blog.

Zenobiacongress Daan Nijssen artikel codex HistoriaeOp zaterdag 14 november organiseerde Stichting Zenobia het tiende Zenobiacongres, met als thema ‘Mohammed en het Einde van de Oudheid’. Onze redacteur Daan Nijssen was aanwezig bij het congres en vatte de belangrijkste punten voor ons samen in een verslag.

Adverteer zelf op de site of  in het blad →Adverteren in CODEX Historiae


 

Third Column
Third Column
Third Column