Naar de inhoud springen

Persconferentie

Historische persconferentie, bij de blog van Zadok Samen over de persconferentie
Bron: npogeschiedenis.nl

Volgens een persconferentie die laatst is gegeven, houdt K3 op met bestaan. Althans, de formatie zoals die nu is houdt het voor gezien. Tijd voor drie nieuwe Vlaamse zangeressen. Ik was geschokt door het bericht. Niet zozeer omdat de populaire meidengroep besloot eens wat anders te proberen, maar omdat hiervoor een persconferentie moest worden belegd.

Begrijp me niet verkeerd, er is geen twijfel over dat we dit moesten weten. Er storten overal vliegtuigen neer, de ISIS gaat vrolijk door met hun terreur en de crisis woekert rustig verder, maar eerlijk is eerlijk, dat K3 ermee stopt verdient zeker de spotlight. Ik heb persoonlijk niet zo heel erg veel persconferenties meegemaakt, maar ik weet wel dat deze alleen georganiseerd worden als de nood daar is. Toen Ivo Opstelten en Fred Teeven opstapten bijvoorbeeld. Of als er iets anders aan de hand is in de politiek. Om nog maar te zwijgen van vliegtuigrampen eCodex Banner 2n agenten die dan eindelijk de misdadiger hebben gevonden. Men neme nog een tafeltje, microfoons, de kan met water en de glazen die met dit water gevuld moeten worden, en we kunnen beginnen. En omdat dit een vrij gemakkelijk ritueel is, wordt dit steeds vaker toegepast. Popsterren, realitysterren, het maakt niet uit wie je bent of wat je doet, de persconferentie is het perfecte communicatiemiddel geworden om een boodschap over te brengen.

Wat betreft K3 hebben we overigens niks te vrezen, in de persconferentie werd meteen bekendgemaakt dat er opvolgers gezocht zouden worden via tv. Als in, er wordt een nieuwe talentenshow opgestart zodat duizenden kijkers de zoektocht kunnen volgen. Het enige waar ik nu nog op wacht is het moment dat Justin Bieber achter de tafel kruipt om zijn vroegtijdige pensioen aan te kondigen.

Codex Historiae adverteer button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *