Naar de inhoud springen

Abonnement

CODEX Historiae thuis ontvangen?

Dat kan! Voor slechts €15 per jaar valt er ieder kwartaal een nieuwe CODEX Historiae op de mat. Zo weet je zeker dat je niks mist en kun je thuis ongestoord de artikelen in CODEX lezen of nog eens herlezen. En ben je student aan de faculteit der Geesteswetenschappen van de Vrije Universiteit? Dan kun je ook nog eens gratis abonnee worden*!

Abonnee worden is simpel: je hoeft alleen het volgende formulier maar in te vullen.

abonnement Poster zomernummer Codex Historiae

Liever gewoon een mailtje sturen? Ook dat kan natuurlijk. Vermeld in je mail naar naar info@codexhistoriae.nl de volgende gegevens:

  • Je voor- en achternaam
  • Je straatnaam + huisnummer, postcode en woonplaats

* Als je student Geesteswetenschappen bent, kun je je alleen via de mail aanmelden als abonnee. Voeg bij je mail een kopie van je bewijs van inschrijving.

Wij nemen contact met je op en zorgen dat de postbode CODEX Historiae ook bij jou door de brievenbus doet.

Goed om te weten

  • We zien het abonnementsgeld graag tegemoet in de vorm van een overboeking.
  • Je kunt op ieder moment een abonnement afsluiten. Vanaf het moment dat we je abonnementsgeld binnen hebben, ontvang je ieder kwartaal het nieuwe nummer van CODEX Historiae. Bovendien ontvang je ook de nummers die eerder in hetzelfde jaar al verschenen zijn.
  • Je abonnement is een jaar geldig. Het verlengen van je abonnement gebeurt altijd in januari. We zullen je dan vragen of je je abonnement wilt verlengen. Vervolgens maak je in januari het abonnementsgeld voor een jaar over. Natuurlijk zorgen wij dan dat je weer ieder kwartaal een CODEX Historiae op je mat vindt.