Naar de inhoud springen

Lidmaatschap niveaus

Abonnement op CODEX Historiae?

Heb je genoten van de laatste editie van CODEX Historiae en wil je ons helpen of abonnee worden? Dat kan! Wil je elk kwartaal de nieuwe editie van CODEX thuis op de mat ontvangen? Neem dan een abonnement. Daarnaast zijn wij op zoek naar redactieleden en staan we altijd open voor mensen die een gastbijdrage willen schrijven. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@codexhistoriae.nl. Ook zijn we bezig met het digitaliseren van het CODEX Historiae archief en de uitgaven van het voormalige tijdschrift Galapas.

Voor slechts €15 per jaar word je abonnee en ontvang je CODEX Historiae vier keer per jaar thuis. Binnenkort is het ook mogelijk om een online abonnement af te sluiten, waarbij je de nieuwe editie op de website kunt inzien. Ben je student Geesteswetenschappen aan de VU? Dan kun je een gratis studentenabonnement afsluiten. Als online lid krijg je toegang tot het digitale archief.

Een abonnement afsluiten kan door je gewenste optie hieronder te selecteren en het formulier in te vullen.

[pmpro_levels]

Abonnee voorwaarden, goed om te weten:

  • Je gegevens zullen nergens anders voor worden gebruikt dan voor het opsturen van de nieuwe editie.
  • We zien het abonnementsgeld graag tegemoet in de vorm van een overboeking.
  • Je kunt op ieder moment een abonnement afsluiten. Vanaf het moment dat we je abonnementsgeld binnen hebben, ontvang je ieder kwartaal het nieuwe nummer van CODEX Historiae.
  • Je abonnement is een jaar geldig. Na een jaar zullen we je vragen of je je abonnement wilt verlengen. Vervolgens maak je het abonnementsgeld opnieuw voor een jaar over. Natuurlijk zorgen wij dan dat je weer ieder kwartaal een CODEX Historiae op je mat vindt.